#REDISCOVER PASSIE VOOR FITNESS

Over SuperFit

Geef je fitnessreis een boost!

Groepsfitness

SuperFit biedt workouts van internationale kwaliteit en een ongeëvenaard team van trainers.

Multifunctionele Trainingsruimte

Exclusieve hybride ruimte voor kracht- en functionele training en moderne cardiotrainingsapparatuur.

Personal Trainer

Bereik uw volledige potentieel met een personal trainer bij SuperFit!

Lichaamsanalyse en training op maat.

Weet meer dan alleen je gewicht en heb een uitgebreid overzicht van je lichaamssamenstelling. Laat je trainingsschema specifiek op jou afstemmen en bereik sneller je individuele doelen.

Wat is SuperFit?

Welkom bij SuperFit, het nieuwste en meest inclusieve fitnesscentrum van Aalst, ontworpen om individuen van alle achtergronden te empoweren en een gezonde levensstijl te promoten.

SuperFit is een gemoedstoestand. Het is je fysiek in staat voelen om alle uitdagingen van het leven aan te gaan.

Bij SuperFit hebben we een duidelijke missie en visie die draait om individuele empowerment, inclusiviteit, het omarmen van diversiteit en het versterken van het idee van gezonde gewoonten voor iedereen.

Onze missie bij SuperFit is het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waar iedereen zich op zijn gemak voelt en gemotiveerd is om zijn of haar fitnessdoelen te bereiken, je te helpen je innerlijke atleet te vinden, samen doelen te stellen, samen met jou je persoonlijke uitdagingen te overwinnen en verder te gaan om de grenzen van je fitnessreis te verleggen.

Het gaat er niet om de beste te zijn, maar om jou beter te maken.

Jouw beste versie.

Wij geloven sterk in het (de) empowerment van vrouwen en hebben speciale programma’s en trainingen die zijn afgestemd op hun unieke behoeften. We willen een ruimte bieden waar vrouwen kracht kunnen opbouwen, zelfvertrouwen kunnen opbouwen en elkaar kunnen inspireren om nieuwe hoogtes te bereiken op het gebied van fysiek en mentaal welzijn.

SuperFit is er ook trots op een LGBTQ+ vriendelijk fitnesscentrum te zijn. We zijn toegewijd aan het bevorderen van een sfeer van acceptatie en respect, waar individuen van alle seksuele geaardheden en genderidentiteiten hun fitnessreis kunnen vervolgen zonder angst voor discriminatie.

Ons team is verbazingwekkend vriendelijk, inclusief en begripvol, zodat elk lid zich gewaardeerd en gevierd voelt.

Diversiteit is de kern van SuperFit’s ethos. We verwelkomen mensen van alle culturele achtergronden en nationaliteiten en bevorderen zo een multiculturele omgeving. We geloven dat diversiteit onze gemeenschap verrijkt en unieke perspectieven naar ons fitnesscentrum brengt.

Door verschillende culturen te omarmen en een gevoel van inclusie te stimuleren, creëren we een omgeving die aanzet tot leren, groei en wederzijds respect.

SuperFit begrijpt hoe belangrijk lichaamsbeweging is voor een gezonde levensstijl.

SuperFit begrijpt hoe belangrijk lichaamsbeweging is voor een gezonde levensstijl. Met de opkomst van zittende banen en moderne gemakken, is het cruciaal geworden om prioriteit te geven aan regelmatige beweging. We bieden een breed gamma (scala) aan fitnesslessen en trainingsprogramma’s voor verschillende interesses en fitnessniveaus. Of u nu houdt van intensieve workouts, yoga, dans of krachttraining, onze deskundige trainers begeleiden u bij elke stap en zorgen ervoor dat u een routine vindt die past bij uw behoeften en voorkeuren.

Naast fysieke activiteit erkent SuperFit ook de groeiende trend van algeheel welzijn. Wij geloven dat echte fitness niet alleen fysieke gezondheid omvat, maar ook mentaal en emotioneel welzijn. We willen dat onze leden zich gesterkt en evenwichtig voelen in alle aspecten van hun leven, waardoor een holistische benadering van gezondheid en geluk wordt aangemoedigd.

Samen kunnen we grootsheid bereiken, diversiteit vieren en fitness een integraal onderdeel van ons leven maken.

Kom en ervaar het SuperFit-verschil, waar empowerment geen grenzen kent en gezonde gewoonten een manier van leven worden.

SuperFit - Fitness Club is de droom van 3 vrienden die gepassioneerd zijn door beweging en sport.

SuperFit – Fitness Club is een multifunctionele ruimte die is ontworpen voor jou die op zoek bent naar de beste ervaring in groepsfitness, functionele training, personal training en binnenkort bodybuilding.

Ons complex heeft 3 moderne studio’s die ervoor zorgen dat elke groepsfitnesservaring spannend, spectaculair en gedenkwaardig is. Een daarvan is gewijd aan indoor cycling.

De club heeft ook een exclusieve hybride ruimte voor kracht- en functionele training en moderne cardiotrainingsapparatuur.

Individuele douche-/kleedcabines bieden je meer privacy en comfort.

Loungeruimte met cafetaria, supplementen en sportartikelenwinkel.

Gelegen in het centrum van Aalst, zijn we in het “Du Parc” – een historisch gebouw, een vaste waarde in Aalst, dat toegankelijk is voor iedereen. Volledig geïntegreerd in het stadspark.

We hebben 170 parkeerplaatsen en 300 fietsenrekken. Geen excuses!

SuperFit – Fitness Club is de droom van 3 vrienden die gepassioneerd zijn door beweging en sport. Deze passie bracht hen samen in een uniek ideaal: het promoten van onvergetelijke fitnesservaringen en het versterken van een gemeenschap van sporters met de meest uiteenlopende vormen en doelen.

Contact

Wat dacht je ervan om ons vandaag te bezoeken?

Erembodegemstraat 31 / 8 9300 – Aalst

Email : info@besuperfit.be

Follow Us