#besuperfit

B2B & Evenementen

Superfit is ook een synoniem voor polyvalent!

Waar passie en mogelijkheden elkaar ontmoeten! Bij SuperFit draait alles om het omarmen van je fitnessreis in alle richtingen.

Ervaar de magie van ons multidisciplinair toevluchtsoord in Aalst, waar empowerment en exclusiviteit heersen. Jouw unieke pad begint hier.

Waarom SuperFit kiezen voor B2B en evenementen?

Naast ons uitgebreide aanbod van diensten gericht op het verbeteren van gezondheid en welzijn, bieden we ook de perfecte locatie voor het hosten van je evenement of B2B-ervaring.

Bij SuperFit zijn we er trots op dat we de perfecte locatie zijn voor uw bijeenkomsten. Of je nu vergaderingen, seminars, teambuildingactiviteiten of een ander bedrijfsevenement organiseert, onze ultramoderne faciliteiten zijn ontworpen om je verwachtingen te overtreffen. We bieden een volledig scala aan opties, variërend van alleen zalen tot zalen met een instructeur die een Les Mills les geeft uit onze catalogus.

Gelegen te midden van het pittoreske park in Aalst, heeft onze locatie een verbluffende sfeer in industriële kunststijl met overvloedig natuurlijk licht, wat een ambiance creëert die inspireert tot productiviteit en creativiteit. Met ruime zalen en flexibele indelingen kunnen we evenementen van alle groottes en doeleinden accommoderen.

Een van onze opvallendste kenmerken is onze naadloze integratie met het omringende park, dat een verfrissende omgeving biedt die ontspanning en verjonging bevordert.

Daarnaast zorgt onze privéparkeerplaats voor probleemloze toegang voor uw gasten, terwijl onze fietsenrekken tegemoet komen aan milieubewuste gasten. SuperFit ligt op ongeveer 25 km van Brussel, zeer toegankelijk en op een boogscheut van het treinstation van Erembodegem met rechtstreekse verbindingen naar Gent en Brussel.

Of uw evenement nu over fitness gaat of niet, SuperFit biedt de perfecte pasvorm voor een gedenkwaardige en succesvolle ervaring. Met onze ongeëvenaarde voorzieningen en aandacht voor detail garanderen we dat uw evenement een blijvende indruk zal nalaten op uw gasten. Ervaar het verschil met SuperFit – waar elk evenement schittert!

Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende bijeenkomst te boeken bij dé plek voor gezondheid, welzijn en productiviteit.

Meer en meer!

Mobiliteit

– Gratis parkeren
– Oplaadstation
– Fietsenrekken
– Vlakbij treinstation en andere oplossingen voor openbaar vervoer.
– 25 minuten van Brussel

 

De gebouwinstallaties

– Geen geluidsbeperking
– 2 zalen
– Terras + tuin
– Mogelijkheid foodtruck
– Gelijkvloers
– Prachtig oud industrieel gerenoveerd gebouw
– Zalen uitgerust met podium, licht- en muziekinstallatie.

– Beschikbaar overdag
– Beschikbaar ‘s avonds weekend

– Kamers alleen of in combinatie met coach (fitnesslessen of Team Building programma’s)

Bekijk onze faciliteiten!

Een offerte aanvragen!