#besuperfit

Groepsfitness

SuperFit x RPM

Ontdek de kracht van groepsfitness bij SuperFit!

Waar passie en mogelijkheden elkaar ontmoeten! Bij SuperFit draait alles om het omarmen van je fitnessreis in alle richtingen.

Ervaar de magie van ons multidisciplinair toevluchtsoord in Aalst, waar empowerment en exclusiviteit heersen. Jouw unieke pad begint hier.

Re Discover passie voor fitness!

Bij SuperFit geloven we dat samen trainen niet alleen je fitnesstraject verbetert, maar ook een sterk gemeenschapsgevoel en motivatie creëert. Daarom bieden we met veel plezier een breed gamma aan groepsfitnesslessen voor alle fitnessniveaus en –voorkeuren aan.

Of je nu een doorgewinterde fitnessfanaat bent of net begint aan je fitnessreis, onze Les Mills programma’s en freestyle lessen zijn op maat gemaakt om inclusief, effectief en toegankelijk te zijn voor iedereen. Het maakt niet uit waar je bent op je fitnesspad, wij hebben de perfecte les voor jou!

BODYATTACK is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

BODYCOMBAT is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. 

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. 

In een Les Mills CORE les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet – het is de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbindt. Bij Les Mills CORE krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug.

Ervaar de sensatie van Les Mills DANCE-een 45 minuten durende workout die is ontworpen om u uit te dagen en op te peppen bij SuperFit! Deze dynamische les is een samensmelting van innovatieve dansbewegingen en ongelooflijke wereldwijde dansmuziek, zorgvuldig samengesteld door ervaren dansers om een authentieke en verkwikkende workout-ervaring te creëren.

Les Mills TONE combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een Les Mills TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte. 

RPM is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.

RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen en je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

Iedereen en elk lichaam! Elke Zumba®-les is ontworpen om mensen samen te laten zweten.

We halen het “ work ” uit de workout, door het mixen van low-intensity en high-intensity bewegingen voor een interval-stijl, calorie-verbrandend dans-fitness-feest. Zodra de latin- en wereldritmes het overnemen, zul je zien waarom Zumba® Fitness-lessen vaak verkapte lichaamsbeweging worden genoemd. Super effectief? Check. Superleuk? Check en check.

Een totale workout die alle elementen van fitness combineert – cardio, spierconditionering, balans en flexibiliteit, een boost aan energie en een serieuze dosis ontzag elke keer dat je de les verlaat.

Stop met het tellen van reps. Begin met trainen op de maat. STRONG Nation® combineert lichaamsgewicht, spierconditionering, cardio en plyometrische trainingsbewegingen gesynchroniseerd met originele muziek die speciaal is ontworpen om bij elke beweging te passen. trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

Maak je rit krachtiger met SuperFit’s “Power Cycling” les!

Bereid je voor op het verleggen van je grenzen en ga uit je dak met onze exclusieve intervaltrainingssessie op stationaire fietsen. 

SuperFit Sculpt – waar kracht, cardio en plezier samenkomen om het lichaam van je dromen te vormen!

Bereid je voor op de ultieme fusie van functionele krachttraining en cardio-oefeningen met hoge intensiteit in een les die je sterker, fitter en krachtiger laat voelen dan ooit tevoren.

In SuperFit Sculpt hebben we de perfecte mix van oefeningen ontworpen om elke spiergroep aan te pakken terwijl je hartslag blijft pompen en je energieniveau omhoog gaat. Van explosieve HIIT-bewegingen tot dynamische cardiocircuits, elke sessie is zorgvuldig samengesteld om uw lichaam uit te dagen en uw stofwisseling te stimuleren voor maximale resultaten.

Maar dat is nog niet alles – onze lessen vinden plaats in onze hypermoderne Hybrid Functional ruimte, waar je toegang hebt tot geavanceerde apparatuur en deskundige begeleiding van onze topinstructeurs.

De voordelen van SuperFit Sculpt zijn eindeloos. Je zult niet alleen vetvrije spieren opbouwen, calorieën verbranden en je cardiovasculaire conditie verbeteren, maar je zult ook je metabolisme stimuleren, je uithoudingsvermogen vergroten en je algehele atletische prestaties verbeteren. Bovendien, met onze nadruk op functionele kracht, ontwikkel je de kracht en stabiliteit die je nodig hebt om uit te blinken in alledaagse activiteiten en blessures te voorkomen.